Står du og skal til at have nyt badeværelse, eller skal det gamle badeværelse renoveres? Så står Murermester Jørgen Mikkelsen klar til at opfylde din drøm. 

Specialist i badeværelser

Renovering eller nybyg af badeværelse er et stort projekt, og det kan være dyrt.
Renovering eller nybyg af badeværelse er et stort projekt, og det kan være dyrt. Derfor anbefaler jeg altid, at man finder en murermester, der har styr på sit arbejde, og som overholder sine aftaler til tiden.
 
Jeg har over 40 års erfaring med murerarbejde, og jeg har gennem årene lavet nye badeværelser til glade og tilfredse kunder.
 
Det er vigtigt for mig at have et tæt samarbejde med min kunde, da det er kundens ønsker og drømme, som er det vigtigste. Jeg kan med mine mange års erfaring tilbyde kompetent og professionel rådgivning under hele projektet.
 
Jeg sætter en stor ære i mit arbejde, og det er vigtigt for mig, at kunden er 100% tilfreds, når projektet er afsluttet. Det er jo trods alt dig og dine nærmeste der skal benytte sig af det færdige arbejde.  

Eksempler på vores ydelser

  • Gulv
  • Gulvvarme
  • Reparationer
  • Rådgivning
  • Vådrumssikring
  • Og meget mere

Hvad er prisen på et nyt badeværelse? 

Et badeværelse er et rum der bliver brugt rigtigt meget, og ofte er der et bad. Det kan give dig nogle problemer på længere sigt, hvis ikke arbejdet er gjort ordentligt. Det kan blive en meget dyr omkostning for dig på længere sigt. Derfor er det vigtigt at du vælger en ordentlig murermester til dit projekt.
 
Prisen på et nyt badeværelse varierer selvfølgelig fra opgave til opgave. Prisen afhænger blandt andet af størrelsen og af hvilke materialer, der skal bruges. Der er prisforskel på de forskellige materialer, men hvis du nogenlunde ved, hvad du kunne tænke dig, er du velkommen til at kontakte mig, og så kan jeg give dig et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse. 

Jeg har et øje for detaljerne, og derfor kan du være sikker på at jeg gør alt for at skabe det du ønsker dig. I de 40 år jeg har arbejdet i denne branche, har jeg erhvervet mig en masse kompetencer, og en af dem er at skabe noget unikt, og det forsøger jeg at give videre til min lærling.
 
Hvis du er i tvivl om hvilke materialer, du kunne tænke dig til dit nye badeværelse, kan vi tage en snak sammen og jeg kan rådgive dig professionelt. Kontakt mig på tlf. 20 90 04 72 eller send mig en mail, så kan vi tage en uforpligtende snak. Vi kan lave det meste, og vi forsøger at gøre alt for at dit ønske bliver opfyldt, og så finder vi en fair pris til dig.
 
Fordi jeg ved at der er kun en ting der er være at sige ja til, end et alt for dyrt tilbud. Det er at sige ja til et alt for billigt tilbud, der ender med at koste mere på grund af uforudsete udgifter. 

Har du husket Håndværkerfradraget?

Når du får lavet renovering eller nybyg på dit hus, så er der mulighed for at du er berettiget til at få et håndværkerfradrag. Det kan give dig 12.000 kr. pr. person de har adresse i husstanden, så det er ikke småpenge. Derfor vil det være en god ide at undersøge mulighederne for om du er berettiget til, at modtage dette fradrag da det kan sparer dig en del penge.
 
Der er dog nogle krav og specifikationer der afgøre, om du er berettiget til at modtage håndværkerfradraget. Det er primært at det skal være en professionel håndværker der er CVR-registreret. Hvis ikke dette er tilfældet, anses det som en ulovlig installation eller bebyggelse, og dermed er du ikke berettiget til at modtage fradraget. Det samme gælder ved din forsikring. Skulle der ske noget, dækker din forsikring ikke da det er ulovligt installeret/bygget og derfor dækker de ikke. Så husk at vælg en ordentlig håndværker til dit næste projekt.
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside. 

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, så kan jeg kontaktes på tlf. 20 90 04 72 eller mail morfarpark@hotmail.com. Jeg sender dig gerne et uforpligtende tilbud på e-mail indenfor 48 timer. Og spørgsmål forsøger jeg at besvare så hurtigt som muligt.
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at jeg kommer ud og beser opgaven, før jeg kan sende et tilbud afsted. Det kan være at det er svært at vurdere hvor meget arbejdet omfatter i nogle tilfælde, så det ikke er muligt at komme med et konkret tilbud, gør jeg har fået et overblik over omfanget af opgaven.

Ledte du efter noget andet?