Murermester Jørgen Mikkelsen gør det nemt for dig

Leder du efter en murermester der kan hjælpe dig med dit næste nybyg projekt? Så er Murermester Jørgen Mikkelsen den rigtige for dig. 

Hvorfor vælge mig?

At bygge et nyt hus er et stort projekt – og det kan være uoverskueligt og svært. Derfor anbefaler jeg, at du går i dialog med en kompetent og faglig person indenfor faget. Jeg har 40 års erfaring indenfor murer arbejde, og jeg kan gøre dit nybyggeri nemt for dig. Jeg har igennem årene været en del af en masse nybyg, og har derfor både viden og erfaring indenfor det. Jeg har været en del af nybyg af huse fra starten, men vi kan også klarer et nyt badeværelse eller hvad end dine ønsker må være.
 
Det betyder, at med mig som din murermester og i spidsen for dit nybyggeri er du i sikre hænder. Vi tager i fællesskab udgangspunkt i dine ønsker, så jeg kan sikre mig at du får din drømme bolig. Fordelen ved nybyggeri er at du helt selv kan få lov at vælge, hvordan du vil have det, og hvad du vil have. 

Jeg vil blot rådgive og vejlede fagligt og få dine drømme til at gå i opfyldelse. Hos Murermester Jørgen Mikkelsen, er det dig som er i fokus. Det er trods alt dig og din familie eller bekendte der skal opholde sig i huset. 

Derfor er det vigtigt at du er tilfreds med det stykke arbejde der bliver lavet. Jeg går ikke før jeg selv er 110% tilfreds, og på den måde bør du som kunde også være tilfreds med det udførte arbejde.
 
Hvis du ønsker, at vi tager en snak, er du velkommen til at ringe på tlf. 20 90 04 72 eller skrive en mail på morfarpark@hotmail.com, så kan du fortælle mig om dit drømme nybyggeri, og jeg kan gøre din drøm til virkelighed. 

Nybyg - Sikrer dig også i fremtiden 

Det kan umiddelbart være dyrt at kaste sig ud i et nybyggeri – Fordelen ved nybyg frem for at købe et ældre hus er at du står langt mere sikkert i fremtiden. Med et nybyggeri kan du være sikker på at dit hjem vil overholde alle miljøforskrifter.

Du skal ikke tænke på vedligeholdelse de næste mange år, som du højst sandsynligt ville skulle, hvis du køber et ældre hus. Så ikke nok med at du får lov til at skabe dit helt eget personlige nybyggeri, er det på længere sigt også en økonomisk fordel. 

Husk Håndværkerfradrag

Mange glemmer at man kan få et håndværkerfradrag, derfor vil jeg lige pointere det. Når du får lavet noget på din bolig af en professionel håndværker, der er CVR-registreret er du berettiget til at få håndværkerfradraget der er på 12.000 kr. pr. person der har adresse i husstanden. 

Derfor er det ikke uvæsentligt at huske dette fradrag når i får bygget/repareret noget på huset. Alt dette gælder kun hvis det er en ordentlig håndværker, det gælder også for dit forsikringsselskab. 

Hvis du får installeret eller bygget noget ulovligt, så dækker dit forsikringsselskab ikke og du kan heller ikke få håndværkerfradraget. Så det kan kun betale sige at vælge en ordentlig håndværker. 
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside. 

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du kunne tænke dig at hører mere om hvad vi kan tilbyde dig, eller du ønsker et tilbud, så kan jeg kontaktes på tlf. 20 90 04 72 eller mail morfarpark@hotmail.com. Jeg sender dig gerne et uforpligtende tilbud på e-mail. Jeg vender som regel indenfor 48 timer.
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at jeg kommer ud og beser opgaven, før jeg kan sende et tilbud afsted. 

Var det ikke det du ledte efter? Se her: