Din lokale murer i Viby

Søger du en murer i Viby og omegn, lad os hjælpe dig med dine mureopgaver 

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i Viby

Bor du i Viby og står du overfor et murerprojekt, så lad Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig. Vi er din lokale murer i Viby.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi været over 40 år i murerbranchen. Det betyder at vi har prøvet lidt af hvert og udført alle former for mureropgave og murerprojekter, dette gør at lige meget hvilken type opgave og projekt du står med, så har vi prøvet det før. Derfor kan vi vejlede og rådgive dig til den bedste løsning.  

Med mange år i branchen kommer også en lang række af kompetencer og erfaringer, det gør at vi er effektive og ved hvad god kvalitet er og hvordan vi kan give dig det. 

Vi har hjulpet mange glade kunder igennem årene, med alle former for mureropgaver. Så om du og skal have renoveret facaden eller står overfor et nybyg, så klarer vi opgaven for dig, der er ingen opgave der er for stor eller for lille for os.

Selvom vi har været mange år i branchen, betyder det ikke at vi hviler på laurbærrene. 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen går vi meget op i hele tiden udvikle og udfordrer os selv. Derfor holder vi os hele tiden opdateret og efteruddanner os på moderne byggetekniker og materialer. Dette gør vi så du altid kan få den bedste løsning, samtidig gør det vi altid kan forblive så effektive som muligt.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen er vores mål, at du altid skal kunne have adgang til en kompetent murermester. Derfor kører Murermester Jørgen Mikkelsen i hele Østjylland, så lige meget hvorhenne du skal have hjælp henne, så er vi din murer i Østjylland.

Din tilfredshed er vigtig for os

Vi ved at det bedste resultat kommer altid, når der tages udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Derfor er det essentielt for os at dine ønsker og behov bliver hørt og resultatet lever op til disse, derfor starter vi altid arbejdet ud med at tale med dig omkring dine forventninger til projektet.

Med over 40 års erfaring, så hjælper vi dig med at finde frem til den rette løsning der passer bedst til dig og dine behov. Sammen kommer vi frem til den løsning der er bedst for dig.. 

Vi holder dig løbende opdateret under hele forløbet, så du altid hvad vi laver og hvornår vi gør det, dermed sikre vi os at du er fuldt tilfreds med resultatet og hvordan arbejdet forløber.  

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen klarer vi alle former for mureropgaver og murerprojekter og vi har udført alle type af opgaver mange gange før. Vi kan garantere dig, at lige meget hvilken mureropgave du står med, så er du i trygge hænder hos os.  


Vi laver blandt andet: 

Selvom ikke alle typer af mureropgaver ikke står beskrevet her på siden, så skal det ikke afskrække dig for, at tage fat i os. Vi laver alle former for mureropgaver og projekter, der er ingen opgave der er for stor eller for lille for os. 

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om, hvilke typer af arbejdsopgaver vi kan hjælpe dig med, så kan du læse mere om et udpluk her på siden. Skulle din specifikke opgave ikke stå på siden, så skal du ikke være nervøs, vi kan stadig hjælpe dig med den gældende opgave, vi udfører alle former for mureropgaver og projekter. 
 
Hvis du stadig er i tvivl om vi kan hjælpe dig med en opgave, så giv os et kald på 20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud. Vi besvarer alle de spørgsmål du skulle have omkring dit projekt eller om os.
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud, dette gør vi så vi altid kan regne med det tilbud du får fra os. 
 
Hvis du ønsker en kompetent murer i Viby og omegn, hvor kvalitet og service er i top, så ring i dag, hos Murermester Jørgen Mikkelsen er du i de bedste hænder. 

Var det ikke det du ledte efter? Se her: