Din lokale murer i Viborg

Søger du en murer i Viborg, så lad os hjælpe dig med dine mureropgaver

Lokal og kvalitetsbevidst murer i Viborg

Mangler du en erfaren og dygtig murer til at udføre en opgave for dig i Viborg? Så står Murermester Jørgen Mikkelsen altid klar til at hjælpe dig.

Murermester Jørgen Mikkelsen har været i branchen i mere end 40 år. Vi har derfor udført utallige opgaver i alle afskygninger og fået en masse erfaringer. Disse kompetencer kommer dig til gavn, hvilket betyder at vi altid kan give dig den bedste løsning, uanset hvilken type opgave vi står med.

Vi kan hjælpe dig med alle former for murerarbejde. Skal du have lavet en facade eller står du overfor et større renoveringsprojekt, kan vi altid hjælpe. Ingen opgave er for stor eller lille.

Selvom vi har været i branchen i over 40 år, betyder det ikke, at vi ikke hele tiden prøver at udvikle os. Vi sørger for at holde os opdateret med de nyeste byggeteknikker og materialer og derudover efteruddanner vi os, så vi kan videreudvikle vores kompetencer. Vi kan derfor garantere, at vi kan løse din opgave effektivt og med et fantastisk resultat.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen er det vigtigt for os, at du altid kan få fat på en dygtig murer. Derfor kører vi i hele Østjylland, så uanset hvor du bor henne og har brug for hjælp, er vi altid lige i nærheden. Vi er nemlig din lokale murer Østjylland.

Høj kvalitet med kunden i fokus

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen er det vigtigste for os, at du er tilfreds med udførelsen af vores arbejde.

Vi starter altid med at have en dialog omkring dine forventninger, så vi kan få klarlagt dine ønsker og behov. Dernæst finder vi sammen frem til den løsning der er bedst, så du kan få et resultat, du vil være tilfreds med mange år ud i fremtiden.

Undervejs i forløbet vil du hele tiden være med på sidelinjen og blive holdt opdateret med udførelsen. På denne måde sikrer vi os, at du er tilfreds med projektet.

For os er det vigtigt at vores kunders ønsker og behov bliver opfyldt, så de kan stå tilbage med en god oplevelse, når vi er færdige med en opgave.

Vi har hos Murermester Jørgen Mikkelsen udført mange forskellige opgaver gennem tiderne og vi har helt sikkert udført en opgave som din i et tidligere projekt. Du skal derfor ikke være utrygt ved at overlade arbejdet til os, lige meget hvilken opgave du har.

Vi laver blandt andet: 

Udnyt håndværkerfradraget

Du vil få mulighed for at være berettiget til at få et håndværkerfradrag, når du benytter dig af en professionel murer til at udføre en opgave for dig. Vi anbefaler derfor at du undersøger muligheden for, om du er berettiget til det og dermed kan spare penge.

Der er nogle krav der afgør, om du vil være berettiget til at modtage håndværkerfradraget. Arbejdet skal være udført af en professionel håndværker med et CVR-nummer. Du vil ikke være fradragsberettiget, hvis ikke dette er opfyldt.

Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere omkring de arbejdsopgaver vi udfører, kan du læse mere om det på vores hjemmeside. Findes din type opgave her ikke så frygt ej. Det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig.

Tag kontakt til os og så skal vi nok finde en løsning, du bliver glad for. Du kan kontakte os på telefon 20 90 04 72, sende en mail på morfarpark@hotmail.com eller du kan udfylde vores kontaktformular. Vi vender herefter tilbage med et uforpligtende tilbud.

Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at komme ud og bese din opgave, før vi kan give et endeligt tilbud.

Mangler du derfor en erfaren og kompetent murer mester i Viborg, der har kvaliteten i orden, er Murermester Jørgen Mikkelsen den rigtige til jobbet. Ring til os i dag og lad os klare din opgave. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: