Murer tilstrup

Har du brug for en dygtig og erfaren murer til dit næste byggeprojekt i Tilstrup? Så er Murermester Jørgen Mikkelsen den rette mand.

LOKAL OG DYGTIG MURER TILST

Med mere end 40 års erfaring i murerfaget, er der få ting Murermester Jørgen Mikkelsen ikke kan håndtere. Gennem årene har vi arbejdet med alt fra facaderenovering, til nybygning af huse eller tilbygninger eller sætningsskader sætningsskader. Og i den tid er der få projekter og problemer Murermester Jørgen Mikkelsen ikke har kunne hjælpe med.

Yderligere har vi lært, at selvom murerarbejde kan være et stort projekt at starte og færdiggøre, behøves det ikke at være uoverskueligt eller besværligt. Og selvom at vi har været i faget i mere end 40 år, er vi altid på udkig efter ny viden og nye udfordringer, der kan styrke vores håndværk.

Kvalitet er en ting du altid kan være sikker på, når du ønsker vores hjælp. Ligegyldigt dit projekts størrelse eller kompleksitet, vil du hos os altid finde løsninger og resultater der er sikre på at bringe glæde og tilfredshed.

Så har du brug for en dygtig murermester i Østjylland, skal du bare kontakte os. Vi står altid til rådighed med hjælp og vejledning.

EN MURER i TILSTRUP MED DIG I FOKUS

Dit projekt er altid vores første, og største, prioritet. Dine behov og ønsker vil altid være i fokus, både før, under og efter projektet er færdigt. Vi er utroligt stolte af den suveræne kvalitet vi leverer, men vi er måske endnu stoltere af den service der følger med. Vi mener nemlig at de bedste resultater opnås gennem god kommunikation og en gennemsigtig arbejdsproces.

Når du kontakter os angående assistance til et byggeprojekt, tager vi først en detaljeret samtale. Her kan vi sammen udveksle ideer og tanker, så du kan være sikker på at dine behov bliver opfyldt. Som din murer i Tilstrup går vi altid det ekstra skridt for at imødekomme dine ønsker. 

Vi udvælger dernæst den, eller de, medarbejdere hvis kompetencer og erfaringer bedst matcher dit projekt krav. Efterfølgende lægger vi en detaljeret plan, så dit projekt vil bevæge sig gnidningsfrit. 

Vi mener at de fleste fejl og problemer kan undgås gennem omhyggelig planlægning. På denne måde vil den aftalte tidshorisont blive overholdt, og du slipper for at betale for problemer du kunne være undgået.

Sammen udformer vi den rette løsning, så du trygt kan lade os varetage dit projekt, uden at du skal være nervøs.

Gennem tiden har vi hjulpet og udført en række forskellige projekter. Herunder kan du se nogle af de opgaver vi ofte ser et behov for at blive løst

Gennemsigtighed med projekt og pris

Gennemsigtighed er endnu en dyd vægter højt. Du vil under hele projektet forløb være med på sidelinjen. Dette giver dig mulighed for kontant at være i dialog med vores murere, og sikre os at vores arbejder når dine forventninger. Som tidligere nævnt er din tilfredshed det vigtigste for os. Og at du vil sidde med følelsen af at du traf det rette valg ved at vælge os som din murer i Tilstrup.

Når du vælger os som din murer i Tilstrup, vil vores pris afhænge af projektet størrelse. En facaderenovering vil selvfølgelig have en anden pris end en komplet konstruktion af en tilbygning. En ting er dog sikkert. Resultatet vil være af højeste kvalitet. 

Nogle opgaver kræver flere materialer og arbejdstimer end andre, så prisen på dit projekt kan være svær at afgøre før vi kender til alle dine tanker. Fortæl os om dit projekt, og så vil vi udforme et tilbud til en fornuftig pris.

Har du brug for hjælp?

Ønsker du at få dit næste byggeprojekt i gang, og skal bruge en dygtig og erfaren murer i Tilstrup? Fortæl os om dine tanker og ideer.

Vi prioriterer vores lokale kunder, og giver ekstra gode priser som kan være svære at matche. 

Vi står altid klar til at rådgive, vejlede og hjælpe dig. På baggrund af dine behov udformer vi et gratis og uforpligtigende tilbud, og sender dig det hurtigst muligt.

Vi kan kontaktes på vores mail morfarpark@hotmail.com eller du kan fange os på vores telefon hvor vi sidder klar til at tage imod dig. Vores nr. er 20 90 04 72.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Murermester Jørgen Mikkelsen – Vi vil være din foretrukne murer Tilstrup.