Murer Sabro

Søger du en lokal murer i Sabro. Så er du kommet det rette sted. Vi har mange års erfaring inden for murerfaget og står klar til at hjælpe med dit næste bygge projekt. Kontakt os på en af knapperne nedenfor.

Lokal murer i Sabro

Hvis du har et murer projekt der skal tages hånd om i Sabro, så står vi til rådighed. Vi har i årenes løb hjulpet en masse glade kunder med deres murerprojekter. Hvor vi har lavet alt fra facader til større nybyggeri.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi over 40 års erfaring i branchen. I løbet af de år har vi prøvet lidt af hvert, som også har været med til, at skærpe vores kompetencer og erfaringer. Disse kompetencer er noget vi gerne vil dele ud af og står derfor klar til, at sikre den bedste løsning for dig.

Selvom vi har mange år i branchen, sørger vi for løbende at efteruddanne os. Dette gør vi for, at du som kunne kan være forsikret om at vores arbejde altid bliver udført med de nyeste teknikker og metoder. Derudover er det med til at sikre vi kan skabe det bedste og mest holdbare resultat.

Du skal altid have nem adgang til en dygtig og kompetent murermester. Derfor kører Murermester Jørgen Mikkelsen i hele Østjylland, så lige meget hvorhenne du skal have hjælp, så er vi din murer i Østjylland.

Så søger du en murer i Sabro eller i Østylland, bør du kontakte os.

Vi har altid kunden i fokus

Vores fokus er altid på dig som kunde, når vi skal udføre en opgave. Derfor vil vi altid afstemme dine forventninger til projektet, så vi få klargjort hvad dine behov og ønsker er. Herefter vil vi i samarbejde med dig, finde frem til den løsning som er bedst. Dette samarbejde imellem os er vigtigt, da vi har erfaret at slutproduktet bliver det bedre.

Mens vi går og bygger er du selvfølgelig med på sidelinjen hele vejen igennem forløbet. På den måde kan vi lave alle rettelser igennem forløbet hvis der skulle være noget du ønsker anderledes.

For os er det vigtigst, at du bliver tilfreds med slutproduktet og står tilbage med følelsen af en god oplevelse.

Vi har i årenes løb udført et væld af forskellige arbejdsopgaver, herunder kan du se et udsnit af de mest gængse som vi udfører.

Med mange års erfaring i branchen kommer der også en stor effektivitet. Dette gør at vi har muligheden for at kunne give dig den rigtige pris.

Høj kvalitet - fantastisk service

Hos os er det vigtigt at du er tilfreds med det færdige resultat. Derfor ønsker vi at dine behov og krav bliver opfyldt. For os er det bedste, at vi leverer et produkt som du kan være glad for i mange år.

Vi vil altid gerne kunne levere den bedste service, så hvis du ikke er helt tilfreds med slut resultatet, skal du blot kontakte os. Så kommer vi ud med det samme og går ikke igen før du er 100% tilfreds med resultat.

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig enten i form af rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en specifik opgave. Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 20 90 04 72 eller på mail morfarpark@hotmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: