Jørgen Mikkelsen er din lokale murer i Rønde

Står du og mangler en murer i Rønde, så er du kommet til den rette hjemmeside! Lad os hjælpe dig med dine mureropgaver.

Murer i rønde - håndværk af kvalitet

Hvis en erfaren og dygtig murer er lige hvad du går og mangler, så kan du altid hente hjælp fra Murermester Jørgen Mikkelsen!

Med mere end 40 år i branchen, har Murermester Jørgen Mikkelsen en vidtrækkende erfaring inden for murerfaget. Vi har tidligere udført murerarbejde i alle tænkelige former, og det gør os i stand til systematisk at udarbejde kvalitetsresultater uanset hvilken slags projekt vi står overfor. 

Når det drejer sig om murerarbejde, kan vi hjælpe dig med enhver udfordring. Lige meget om du har brug for hjælp til en facade, eller der er tale om en større renovering, er vi altid glade for at hjælpe. Fra vores perspektiv, er ingen opgave hverken for stor eller for lille.

Til trods for at have været i murerbranchen i over 40 år, sørger vi for konstant at være i udvikling. Det gør vi ved hele tiden at holde os opdateret inden for markedets nyeste og mest moderne byggeteknikker og materialer. Selvfølgelig bliver alle vores medarbejdere løbende efteruddannede, så vores kompetencer videreudvikles. På den måde kan vi garantere en effektiv løsning af din opgave, med et perfekt afsluttende resultat.

Her hos Murermester Jørgen Mikkelsen er det vores prioritet, at du altid skal have en god murer tilgængelig. Vi tilbyder derfor hjælp i hele Østjylland, så vi altid er tæt på hvis du har brug for vores service. Vi er din lokale Murer i Østjylland. 

Kunden er altid vores største fokus

Det mest essentielle for os hos Murermester Jørgen Mikkelsen er, at du oplever en følelse af tilfredshed i relation til hvordan vi udfører vores arbejde. 

Af denne grund, indleder vi altid samarbejdet med en dialog omhandlende dine forventninger, så alle parter er på samme side i forhold til dine ønsker og behov. Når disse er fastslået, kan vi herefter sammen fastlægge den bedste og mest optimale løsning, så du får det resultat du drømmer om, og et resultat du kan være stolt af på længere sigt.  

Kommunikationen stopper dog slet ikke her, og du vil altid blive opdateret om opgavens fremskridt. Vi forsikrer os også løbende at du stadig er tilfreds med opgavens udvikling, og om der er noget du helst ser rettet.

Vores mål er altid at opfylde kundens behov og ønsker, så vedkommende efterlades med en følelse af en god oplevelse, når vi har udført en opgave for dem.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi masser erfaring med næsten alle former for mureropgaver, så vi har næsten 100% tidligere lavet et projekt der ligner dit eget. Du kan derfor med ro i sindet lægge dit projekt i vores hænder, uanset hvad du skal have lavet.

Vi laver blandt andet: 

Udnyt håndværkerfradraget

Når du gør brug af en professionel murer som Murermester Jørgen Mikkelsen, kan du muligvis være berettiget til et håndværkerfradrag. Det kan derfor være en god idé at undersøge om hvorvidt du har berettigelse og således kan spare penge.

Man skal opfylde visse krav for at være berettiget til et håndværkerfradrag. Eksempelvis skal arbejdet udføres af en professionel håndværker med et CVR-nummer. 

Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside.

Kontakt os i dag

Du kan læse mere på vores hjemmeside omkring eksempler på hvilke slags opgaver vi udfører. Hvis din opgave er af anden slags end de givne eksempler, så fortvivl ej, for vi kan med sikkerhed stadig være til hjælp for dig. 

Uanset din situation, finder vi det optimale resultat. Kontakt os enten på telefon 20 90 04 72, send os en e-mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld vores kontaktform her på siden. Så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende og gratis tilbud, du ikke kan modstå.

Sommetider vil det være nødvendigt at tage ud og personligt vurdere din situation, inden vi kan levere det sluttelige tilbud

Hvis du har brug for en kompetent og erfaren murer mester i Rønde, der ved hvad han laver, så er Murermester Jørgen Mikkelsen lige den murer du leder efter! Kontakt os nu, og så fikser vi dit problem. Vi er altid tilgængelige og til rådighed når du har brug for os.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: