Din lokale murer i Risskov

Søger du en murer i Risskov og omegn, så er du kommet det rigtige sted hen. 

Hvorfor vælge mig som din Murer i Risskov?

Står du og mangler en murer i Risskov, så lad Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig med dit næste projekt. Skal du have renoveret facaden eller står overfor et nybyg, så klarer vi opgaven for dig.

Murermester Jørgen Mikkelsen har over 40 års erfaring i branchen og vi har dermed en lang række af kompetencer og erfaringer, dette er med til at sikre dig det bedste resultat lige meget hvilken type mureopgave du skulle have.

Selvom vi har været mange år i branchen, betyder det stadig ikke at vi hviler på laurbærrene. Vi sætter en ære i at udvikle os og løbende holde os opdateret på moderne byggetekniker og løbende efteruddanner os. Dermed kan vi sikre dig den bedste løsning på alle typer af opgaver og projekter du skulle have.

For os er det vigtigt at du nemt kan få fat i en kompetent murermester. Derfor kører Murermester Jørgen Mikkelsen i hele Østjylland, så om du skal have hjælp i Århus eller Randers, så er vi din murer Østjylland.

Høj kvalitet - fornuftige priser

Hos murermester Jørgen Mikkelsen tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker og spæder til med vores erfaring i form af rådgivning. Vi starter altid ud med en dialog og samtid har vi også en løbende dialog med dig omkring dine ønsker. Med vores mange års erfaring, finder vi sammen med dig frem til den bedste løsning for lige netop dig.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen tager vi imod alle typer af opgaver og projekter, store som små. Jeg har igennem mine mange år i branchen udført en masse forskellige typer af mureropgaver, og er derfor godt rustet til at løse lige netop din opgave.

En udsnit af de typer opgave vi laver er:

Med mange års erfaring som murer kommer der også en stor effektivitet, dette gør også at vi har muligheden for at kunne give dig retfærdige og overskuelige priser.

Husk håndværkerfradraget

Når du får lavet renovering eller nybyg på dit hus, så er der mulighed for at du er berettiget til at få et håndværkerfradrag. Det kan derfor også være en god ide at undersøge mulighederne for om du er berettiget til, at få fradrag og dermed sparer en del penge.
 
Der er dog visse krav og specifikationer der afgør, om du er berettiget til at modtage håndværkerfradraget. Det skal være en professionel håndværker med et CVR-nummer. Hvis ikke dette er tilfældet, anses det som en ulovlig installation eller bebyggelse, og det er dermed ikke fradragsberettet.
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside. 

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad jeg kan tilbyde af arbejdsopgaver, kan du læse mere her på hjemmesiden. Eller hvis du ønsker et tilbud, så ring telefon 20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender jeg dig gerne et uforpligtende tilbud. Eller besvarer de spørgsmål, du eventuelt skulle have.
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud. Men det skal ikke holde dig fra at kontakte mig. Hvis du ønsker en kompetent murer i Risskov, hvor kvaliteten er i højsædet, så ring i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: