Din lokale murer i Randers

Søger du en murer i Randers og omegn, lad os hjælpe dig med dine mureopgaver 

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i Randers

Står du og mangler en murer i Randers, så lad Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan hjælpe dig med alle former for mureropgaver, så står du og skal have renoveret facaden eller står overfor et nybyg, så klarer vi opgaven for dig.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi over 40 års erfaring i branchen, dette har været med til, at give os en lang række af kompetencer og erfaringer. Det er med til at sikre, at vi giver dig den bedste løsning lige meget hvilken type mureprojekt du står overfor.

Selvom vi har været mange år i branchen, betyder det stadig ikke at vi ikke fortsat udvikler vores teknikker og kompetencer.

Vi går meget op i hele tiden at udvikle os og løbende holde os opdateret på moderne byggetekniker og materialer og derfor efteruddanner vi os løbende. Dermed kan vi også sikre dig det bedste og mest holdbare resultat, ligegyldigt hvilken type opgave eller projekter du skal have hjælp med.

Hos os går vi op i at du kan få fat i en dygtig murermester. Derfor kører Murermester Jørgen Mikkelsen i hele Østjylland, så om du skal have hjælp i Århus eller Randers, eller et helt tredje sted, så er vi din murer Østjylland.

Høj Service & Kvalitet

Hos murermester Jørgen Mikkelsen er det vigtigt at dine ønsker og behov bliver opfyldt, derfor tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. 

Med vores mange års erfaring i branchen, hjælper vi dig også i beslutningsprocessen med vores rådgivning. 

Vi starter altid ud med at gennemgå dine behov og ønsker og løbende har vi en dialog, for dermed sikre os at du er fuldt tilfreds med løsningen. 

Sammen med dig finder vi sammen frem til den bedste og mest holdbare løsning for dig, så du kan glædes over resultat mange år ud i fremtiden.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi prøvet alle typer af opgaver og projekter og vi er dermed godt rustet til, at kunne hjælpe dig med at få det bedste resultat. 

Vi laver blandt andet: 

Med mange års erfaring som murer kommer der også en stor effektivitet, dette gør også at vi har muligheden for at kunne give dig retfærdige og overskuelige priser.

Husk håndværkerfradraget

Når du får en professionel til at lave en renovering eller et nybyg af hus, så er der mulighed for du er berettiget til at få håndværkerfradrag. Derfor anbefaler vi at du undersøger om du er berettiget til, at få et håndværkerfradrag og dermed også muligheden for at spare penge.

Der er dog visse krav der bestemmer, om du er berettiget til at modtage håndværkerfradraget. 
Det skal være en professionel håndværker med et CVR-nummer. Hvis ikke dette er tilfældet, anses det som en ulovlig installation eller bebyggelse, og det er dermed ikke fradragsberettet.
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan tilbyde af arbejdsopgaver, kan du læse mere her på hjemmesiden. 
Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så ring 20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi et tilbud. Vi besvarer også gerne de spørgsmål du eventuelt skulle have.
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud. Men det skal ikke holde dig fra at kontakte os. 
 
Hvis du ønsker en kompetent murer i Randers, hvor kvaliteten er i højsædet, så ring i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: