Din lokale murer i Mørke

Søger du en murer i Mørke og omegn, lad os hjælpe dig med dit projekt

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i Mørke

Bor du i Mørke og har du brug for en lokal murer, så kan Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig. 

Vi kan hjælpe dig med alle former for mureropgaver, uanset om du skal have opfrisket en væg eller om du står overfor et større renoveringsprojekt. Så står vi klar og der er ingen opgave, der er for stor eller lille. 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi over 40 års erfaring med mureropgaver i alle omfang. Alt den erfaring kommer selvfølgelig dig til gode, da det betyder at vi kan sikre dig den bedste løsning lige meget hvilken type mureprojekt du står overfor. 

Selvom vi har været mange år i branchen, så betyder det ikke at vi ikke udvikler os. 

Vi mener det er vigtigt altid at kunne give dig den bedste og mest effektive løsning, så derfor efteruddanner vi os og holder os hele tiden opdateret på nyeste teknikker og materialer. 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen sørger vi for, at du altid kan få fat i en dygtig murermester. Derfor kører vi ud i hele Østjylland, så vi kan hjælpe alle, om du bor Århus eller Randers, eller et helt tredje sted, så er vi din murer Østjylland.

Høj Service & Kvalitet

Hos murermester Jørgen Mikkelsen ved vi at det bedste resultat bygger på at godt samarbejde mellem dig og os. 

Derfor sørger vi altid for at have en god dialog med dig, så vi kender alle dine ønsker og behov ved projektet. 

Vi har løbende en dialog, for sikre at du er 110% tilfreds med løsningen, og for at sikre at eventuelle opstået problemer bliver løst. 

Med vores mange års erfaring i branchen, så rådgiver vi dig igennem hele processen, vi hjælper dig til at finde den bedste løsning for dig, måske endda en du ikke selv havde tænkt på.

Vores opgave er at du får en løsning du bliver glad for, men som også er den bedste for dig.  

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi udført alle former for mureropgaver og projekter, vi kan dermed også garantere, at vi kan hjælpe dig med at få det bedste resultat. 

Med vores mange års erfaring i branchen har vi også opbygget en stor effektivitet, dette medfører også at vi har den gode mulighed at vi kan give dig retfærdige og overskuelige priser.

Du kan læse mere på hjemmeside om nogle af vores ydelser. Men bare fordi det ikke står et sted på siden, skal du ikke være bange for at henvende dig med dit projekt. 

Husk håndværkerfradraget

Når du hyrer en professionel til at udføre arbejdet, så er der mulighed for at arbejdet er berettiget til håndværkerfradrag. 

Derfor anbefaler vi også altid at du undersøger, om du er berettiget til at få et håndværkerfradrag og dermed også muligheden for at spare penge.

Der er dog visse krav der skal være opfyldt før du er berettiget til at modtage håndværkerfradraget.
 
Det SKAL være en professionel håndværker med et CVR-nummer der udfører arbejdet. Hvis det ikke er det, så ses det som en ulovlig installation eller bebyggelse, og dermed er det ikke fradragsberettet.
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du vil vide mere om de arbejdsopgaver vi kan løse, så kan du læse mere her på hjemmesiden. 
Selvom den opgave du skal have lavet ikke står på siden, så betyder det stadig ikke at vi ikke kan hjælpe dig. Vi kan klare alle former for mureropgaver. 
 
Så hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, eller hvis du har et spørgsmål til dit projekt, så besvarer vi også dem. Kontakt os på 20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi dig et tilbud. 
 
I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give dig et konkret tilbud. 
 
Hvis du ønsker en kompetent murer i Mørke, hvor kvaliteten og servicen er topprioriteten, så ring i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: