Din lokale murer i Kolind

Søger du en murer i Kolind og omegn, så lad os hjælpe dig med dine mureopgaver

Hvorfor skal du vælge os til dit murerarbejde?

Du skal vælge os, som din murermester, da vi har over 40 års erfaring inden for murerfaget. Derudover sætter vi en stor ære i vores arbejde og i at udføre det ordentlig. 

Vi sørger for, at holde os opdateret på den moderne udvikling indenfor murerfaget, så vi kan levere den bedste løsning til dig. 
 
Vi udfører alt salgs murerarbejde, hvad end det er dit badeværelse, facade eller noget helt tredje, som kræver en kærlig hånd. 
 
Vores ydelser indenfor murerarbejde i Kolind dækker blandt andet over:
  • Badeværelse - både renovering og nybyg
  • Gulv
  • Gulvvarme
  • Reparationer
  • Rådgivning
  • Vådrumssikring
  • Flisevægge
  • Flisegulve
  • Dekorative fliseopgaver

Så hvad end du søger en murer til at ordne badeværelset eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig med gode løsninger samt godt samarbejde. 
Vi kan ikke kun hjælpe dig i Kolind, men i hele Østjylland, vi er din lokale murer i Østjylland.

Vi sætter en ære i kvalitet

Det er vigtigt for os, at kvaliteten af vores arbejde er i top. Derudover er det meget vigtigt for os, at du er tilfreds med det murerarbejde, vi har udført. 

Står du overfor nybyg eller en renovering i Kolind? Hos Murermester Jørgen Mikkelsen, ved vi ved godt, at det kan være en uoverskuelig opgave selv at stå overfor.
Med vores mange år inden for faget, kan vi tilbyde kompetente medarbejdere samt murerarbejde af høj kvalitet. Sådan sikrer du, at din renovering eller nybyg står flot, når vi er færdige. 
 
Murermester Jørgen Mikkelsen er din lokale murermester i Kolind. Kvaliteten af vores arbejde er altid i top og det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds med resultatet af murerarbejdet. Når du vælger os, vælger du samtidig høj kvalitet, en lang levetid på murerarbejdet samt fornuftige priser. Vi er ikke færdig med murerarbejdet, før du og vi er 100% tilfredse

Med mange års erfaring i murerbranchen gør det også, at vi har effektiviseret mange af vores processer. Dette betyder, at vi har muligheden for, at give dig de mest retfærdige priser, uden at gå ned på kvaliteten af murerarbejdet.

Husk håndværkerfradraget

Når du får en professionel murer til at hjælpe dig en opgave, så har du muligheden for at blive berettet få håndværkerfradrag. Derfor anbefaler vi også at du lige undersøger om du kan få håndværkerfradrag og dermed spare nogle penge.

Der er dog visse krav der bestemmer, om du er berettiget til at modtage håndværkerfradraget. 
Det kræver dog at det skal være en professionel virksomhed med et CVR-nummer, der udfører opgaven. 
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om, hvilke typer af arbejdsopgaver vi tilbyder, men som der ikke står noget om på hjemmesiden, så er du velkommen til at kontakte os på  
20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål. 
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud. 
 
Få en lokal murermester i Ebeltoft, og vær sikker på dit arbejde bliver løst på bedst mulig måde. 

Var det ikke det du ledte efter? Se her: