din lokale murer i Hornslet

Leder du efter en murer i Hornslet, så lad Murermester Jørgen Mikkelsen varetage din opgave. Vi leverer det perfekte resultat! 

Murer i Hornslet - håndværk af kvalitet

Søger du en dygtig og erfaren murer, så lad Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig!

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi mere end 40 års erfaring i branchen, dette har medført at vi har vidtrækkende erfaring og kompetencer inden for murerfaget. Med vores mange år i branchen har vi derfor udført murerarbejde i alle tænkelige former, og det gør os i stand til at kunne hjælpe dig uanset hvilken opgave du står med. 

Lige meget hvilken type mureropgave du står med, så har vi 9/10 gange lavet en lignede opgave før, hvilket gør vi kan hjælpe dig frem til at få den bedste løsning. Om du har brug for hjælp til en facade, eller der er tale om en større renovering, er vi altid glade for at hjælpe. Ingen opgave hverken for stor eller for lille for os, vi lever for at kunne hjælpe med at realisere dine byggedrømme. 

Selvom vi har været i murerbranchen i over 40 år, så betyder det ikke at vi bare hviler på laurbærrene. For at vi altid kan give dig det bedste resultat og den bedste løsning, så er vi i løbende udvikling. Vi holder os hele tiden opdateret inden for nyeste og moderne byggeteknikker og materialer. Alle vores medarbejdere bliver løbende efteruddannede, så vores kompetencer altid videreudvikles. På den måde kan vi garantere du altid får et perfekt resultat.

Her hos Murermester Jørgen Mikkelsen er det vores prioritet, at du altid skal kunne få hjælp af en kompetent murer. Derfor tilbyder vi hjælp i hele Østjylland, så vi altid kan hjælpe dig hvis du har brug for vores service. Vi er din lokale Murer i Østjylland. 

Du er altid vores største prioritet

Vores vigtigste opgave er altid, at din oplevelse med os er en stor tilfredshed og glæde over det stykke arbejde vi har udført for dig og at alle dine ønsker og behov er blevet dækket. 

Derfor starter vi altid ud med en dialog med dig omkring dine forventninger, ønsker og behov, så alle parter er på samme side og intet bliver overset. Når alt dette er på plads, fastlægger vi sammen den bedste og mest optimale løsning for dig, så du får det resultat du drømmer om, og et resultat du kan være glad for i mange år.

Kommunikationen stopper dog slet ikke her, vi sørger altid for at holde dig opdateret på  opgavens fremskridt. Vi sikrer os løbende igennem alle opgavens facer, at du stadig er tilfreds med opgavens udvikling, på denne måde sikrer vi at du er tilfreds når opgaven er færdig. 

Vores mål er altid at opfylde dine ønsker og få dækket dine behov, så du ikke efterlades med en dårlig følelse, vi går først når du er 110% tilfreds med resultatet.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi erfaring med alle former for mureropgaver, så vi har højt sandsynligvis lavet et projekt der ligner dit eget. Du kan derfor med ro i sindet lægge dit projekt i vores hænder, uanset hvad du skal have lavet.

Vi laver blandt andet: 

Hvis du ikke kan finde din opgave på hjemmesiden, så frygt ej vi laver mange andre typer af murerarbejde. Hvis du ikke finder lige din opgave på hjemmesiden, så giv os et kald på 20 90 04 72, eller send os en e-mail på morfarpark@hotmail.com, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for en kompetent og erfaren murer mester i Hornslet, der kan hjælpe dig med at realisere din byggedrømme, så er Murermester Jørgen Mikkelsen lige den murer du leder efter! Kontakt os nu, og så fikser vi dit problem. Vi er altid tilgængelige og til rådighed når du har brug for os.

Uanset din situation, finder vi det optimale resultat. Kontakt os enten på telefon 20 90 04 72, send os en e-mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld vores kontaktform her på siden. Så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende og gratis tilbud, du ikke kan modstå.

For at kunne give dig et så præcist og reelt et tilbud, så kan det på visse sager være nødvendigt at vi tager ud og personligt vurdere din situation inden vi kan levere det sluttelige tilbud.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: