Din lokale murer i Højbjerg

Søger du en lokal murer i Højbjerg og omegn, så kan Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig. 

Hvorfor vælge mig som din Murer i Højbjerg?

Få en lokal murer i Risskov, Murermester Jørgen Mikkelsen kan hjælpe dig med dit næste projekt. Lige meget om du skal have renoveret facaden eller står overfor et nybyg, så klarer vi opgaven for dig.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi over 40 års erfaring som murer. Det gør at vi har lang række af kompetencer og erfaringer, dette kommer dig til gode, da vi kan garantere dig at lige meget hvilken type opgave du skulle stå med, så har vi løst en opgaven magen til og dermed ved hvordan du kan få den bedste løsning.

Selvom vi har været mange år i branchen, betyder det stadig ikke at vi ikke udvikler os. Vi sætter en ære i altid at kunne dig den bedste løsning og derfor efteruddanner vi os løbende og holder os opdateret på moderne byggetekniker. Dermed kan vi altid sikre dig den bedste løsning lige meget hvilken opgave vi skal hjælpe dig med.

For os er det vigtigt at du nemt kan få fat i en kompetent murermester. Derfor kører Murermester Jørgen Mikkelsen i hele Østjylland, så om du skal have hjælp i Højbjerg eller Randers, så er vi din murer Østjylland.

Høj kvalitet - fornuftige priser

Uanset hvilket murerprojekt du står med, så får du kyndig rådgivning hos Murermester Jørgen Mikkelsen. Vi er dit lokale murerfirma i Højbjerg, vi er kvalitetsbevidste og prioriterer dine ønsker og forventninger højest.

Vores mål er at dine behov og ønsker bliver mødt, vi rådgiver dig igennem hele processen så vi finder den løsning der passer bedst til dig. Med vores mange års erfaring kan vi garantere, at vi løst en opgave magen til din. Vi rådgiver dig løbende igennem byggeprocessen, så vi altid ved at du er 110% tilfreds med arbejdet. 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen klarer vi alle former for mureropgaver og murerprojekter, store som små. Vi er  godt rustet til at løse lige netop din opgave og vi ved hvordan du får den bedste løsning.

En udsnit af de typer opgave vi laver er:

Med mange års erfaring som murer kommer der også en stor effektivitet, dette gør også at vi har muligheden for at kunne give dig retfærdige og overskuelige priser.

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

Vi modtager gerne spørgsmål angående mureropgaver og giver og uforpligtende tilbud på din problemstilling, hvad enten det er med behov for renovering af badeværelse, tilbygning og lignende, ring på telefon 20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi et uforpligtende tilbud. Eller besvarer de spørgsmål, du eventuelt skulle have.

 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud. Dette gør vi så du altid kan regne med den pris og det tilbud du får fra os.
 
 
Ønsker du en kompetent og erfaren murer i Højbjerg hvor kvalitet og service er i top, så ring i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: