Din lokale murer i Hobro

Søger du en murer i Hobro, så lad os hjælpe dig med dine mureropgaver

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i Hobro

Står du og mangler en murer til dit kommende projekt i Hobro? Så er Murermester Jørgen Mikkelsen det helt rigtige valg for dig.
 
Vi udfører mange forskellige former for mureropgaver. Alt lige fra facader til nybyg. Så uanset hvilken type opgave du står over for, kan vi helt sikkert hjælpe dig. 
 
Vi har, hos Murermester Jørgen Mikkelsen, mere end 40 års erfaring i murerfaget. Vi har derfor oplevet lidt af hvert og har løst et utal af opgaver, hvilket derved har givet os de helt rigtige kompetencer. Vi kan derfor garantere dig, at du får den bedst mulige løsning og resultat, når du vælger os, uanset hvilken opgave vi står overfor. 
 
Selvom vi har været i branchen i 40 år, gør vi stadig en dyd ud af at følge med tiden og udvikle os. Vi holder os hele tiden opdateret på de nyeste byggeteknikker og materialer og sørger for at efteruddanne os, så vi kan videreudvikle vores kompetencer. På den måde er du altid sikret, at vi kan løse din opgave mest effektivt og med det bedste resultat der er muligt. 
 
Hos Murermester Jørgen Mikkelsen kan du altid få fat på en dygtig og erfaren murermester. Vi kører i hele Østjylland, så lige meget hvor du bor henne og skal have hjælp, er vi altid tilgængelige. Vi er nemlig din murer i Østjylland.

Høj kvalitet og fantastisk service

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen er vi kun tilfredse med udførelsen af en opgave, når du er tilfreds. 
 
Det er vigtigt for os at dine ønsker og behov bliver opfyldt. Der findes nemlig ikke noget bedre end en kunde, der står glad og tilfreds tilbage, når vi er færdige.
 
Vi starter altid ud med en snak omkring dine forventninger til vores murerarbejde og får klarlagt dine ønsker og behov. Derefter finder vi sammen frem til den bedste løsning, så du kan få et resultat du vil nyde mange år frem i tiden. 
 
Vi vil undervejs i forløbet hele tiden være i dialog med dig, så vi sikrer os, at du er tilfreds med forløbet. 
 
Murermester Jørgen Mikkelsen kan hjælpe dig med mange forskellige typer opgaver og projekter. Med vores mere end 40 års i branchen, har vi helt sikkert været ude for en lignende opgave før. Vi er derfor godt rustet til din opgave, så du kan trygt overlade arbejdet til os.
 
Vi laver blandt andet: 

Brug håndværkerfradraget

Når du bruger en professionel murer til at udføre en opgave for dig, er der mulighed for at du er berettiget til af få et håndværkerfradrag. Det er derfor vores anbefaling, at du undersøger om du er berettiget, da du dermed kan spare en masse penge. 
 
Der er dog nogle krav, der skal være opfyldt for at du kan være berettiget til et håndværkerfradrag. Din opgave skal være udført af en professionel håndværker med et CVR-nummer. Er dette ikke tilfældet, vil du ikke være fradragsberettiget.
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside.

Kontakt os i dag

Ønsker du at vide mere om hvilke arbejdsopgaver vi tilbyder og udfører, kan du læse mere om det her på hjemmesiden. Skulle din type opgave ikke stå her, er du velkommen til at kontakte os. Så skal vi nok finde en god løsning.
 
Du kan kontakte os på telefon 20 90 04 72, mail morfarpark@hotmail.com eller du kan udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål eller andet, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. 
 
I nogle tilfælde er det nødvendigt, at vi kommer ud og beser din opgave, inden vi kan give et endeligt tilbud. 
 
Så ønsker du en erfaren og kompetent murer mester i Hobro med høj kvalitet og kunden i fokus, er vi det rette valg. Ring til os og lad os opfylde dine drømme. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Var det ikke det du ledte efter? Se her: