Din lokale murer i hjørring

Søger du en murer i Hjørring og omegn, lad os hjælpe dig med dine mureopgaver 

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i
Hjørring

Søger du en kompetent murermester i Hjørring? 
Så kan du stoppe din søgen, hos Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig. 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen kan vi hjælpe dig med enhver mureropgave, vi kan hjælpe dig med alt lige fra renovering af facaden eller  hvis du står overfor et nybyg, så klarer vi opgaven for dig. Der er ikke den opgave der er for stor eller lille.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi været i murerbranchen i over 40 år. Det betyder at vi kan give dig en murer der har prøvet alle former for mureropgaver, og dette har givet os en lang række af kompetencer og erfaringer. Dette gør vi kan garantere dig, at lige meget hvilken type opgave du står med, så kan vi hjælpe dig med at realiserer dine drømme.  

Selvom vi har været mange år i branchen, så betyder det ikke at vi ikke holder os opdateret med nyeste teknikker eller metoder. Vi går meget op i at  efteruddanner os, så vi altid er helt opdateret på nyeste byggeteknikker og materialer. Vi gør det så vi altid kan give dig det bedste resultat som overhovedet muligt. 

For os er det vigtigt at du altid kan få fat på en kompetent murermester. Derfor kører Murermester Jørgen Mikkelsen i hele Østjylland, så lige meget hvorhenne du bor eller skal have hjælp, så er vi i nærheden.
Vi er din lokale murer i Østjylland.

Din tilfredshed er vores største prioritet

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at du bliver glad og tilfreds med vores arbejde. 

Derfor er det også at alle dine ønsker og behov bliver mødt, så du kan føle dig helt tilfreds med vores arbejde og løsning. For at kunne sikre at alle dine ønsker og behov bliver mødt, så starter vi altid med at gennemgå dine forventninger til arbejdet og hvilket ønsker og behov du har. Derefter finder vi i samråd med dig, den bedste løsning. 

Vi har også en løbende dialog med dig, så vi sikre at du er tilfreds hele vejen igennem arbejdet.  

Lige meget med hvilken opgave du står med, så kan vi hjælpe dig. 

Du kan læse mere på hjemmeside om nogle af alle de opgave vi kan hjælpe dig med.

Vi laver blandt andet: 

Vi har over 40  års erfaring i murerbranchen og dette gør, at vi har effektiviseret mange af vores processer, dette gør at vi har muligheden for at kunne give dig det mest retfærdige priser.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om, hvilke typer af arbejdsopgaver vi tilbyder og kan hjælpe dig med, men som der ikke står noget om på hjemmesiden, så er du velkommen til at kontakte os på  
20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål. 
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud. 
 
Få en lokal murermester i Hjørring, og vær sikker på dit arbejde bliver løst på bedst mulig måde. 

Var det ikke det du ledte efter? Se her: