Murer Hadsten

Søger du en lokal murer i Hadsten. Lad os hjælpe dig med, at føre dit murer projekt ud i livet. Vi har mange års erfaring inden for murer faget og kan helt sikkert også løfte din opgave. Kontakt os via en af de nedenstående knapper. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i Hadsten

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi mange års erfaring indenfor murerfaget og har i løbet af denne tid løst en del forskellige opgaver. Alle disse opgaver har været med til at skærpe vores kompetencer, samt været med til at vi kan give dig den bedst mulige vejledning.

Vi kan klare alle slags opgaver inden for murerarbejde. Så skal du have skiftet en facade, eller står du overfor et større renoveringsprojekt. Så kan vi helt sikkert hjælpe dig, ingen opgave er for stor eller lille.

Vi har altid kunden i fokus

Vi sætter altid dig som kunde i fokus, når vi skal udføre en opgave. Vi ved nemlig at hvis samarbejdet imellem os er godt, så bliver projektets slutprodukt også bedre.

Derfor starter vi altid ud med en dialog, hvor vi afstemmer dine forventninger, så vi kan få helt klargjort dine behov og ønsker. Herefter finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig, som du vil være tilfreds med i mange år frem.

Vi sørger selvfølgelig for at du er med på sidelinjen hele vejen igennem forløbet, så vi kan lave tilrettelser igennem forløbet hvis der skulle være noget du ønsker anderledes.

For os er det vigtigst at du bliver tilfreds med slutproduktet og står tilbage med følelsen af en god oplevelse.

Vi har i årenes løb udført et væld af forskellige arbejdsopgaver, herunder kan du se et udsnit af de mest gængse som vi udfører.

Med mange års erfaring i branchen kommer der også en stor effektivitet, dette gør at vi har muligheden for at kunne give dig retfærdige priser.

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig enten i form af rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en specifik opgave. Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 20 90 04 72 eller på mail morfarpark@hotmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: