Din lokale murer i Grenå

Søger du en murer i Grenå og omegn, lad os hjælpe dig med dine mureopgaver 

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i Grenå

Står du og mangler en murer i Grenå, så lad Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi har været i murerbranchen i over 40 år og kan dermed også hjælpe dig med alle former for mureropgaver, så skal du  have renoveret facaden eller står overfor et nybyg, så klarer vi opgaven for dig.

Med vores mange års erfaring har vi en stor kendskab til i branchen, og hvad det kræver at levere et godt stykke arbejde. Det er med til at sikre, at vi giver dig den bedste løsning lige meget hvilken type mureprojekt du står overfor.

Selvom vi har været mange år i branchen, betyder det ikke at vi stadig bruger de samme teknikker som for 40 år siden. 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen går vi op i udvikling og i hele tiden at blive bedre, derfor holder vi os løbende opdateret på moderne byggetekniker og materialer. Vi efteruddanner os løbende så vi altid kan give dig det bedste og mest holdbare resultat, ligegyldigt hvilken type projekt du står med. 

Vores målsætning er at kan få hjælp af en dygtig murermester. Derfor kører Murermester Jørgen Mikkelsen i hele Østjylland, om du skal have hjælp i Århus eller Grenå, eller et helt tredje sted, så er vi din murer Østjylland.

Høj Service & Kvalitet

Hos murermester Jørgen Mikkelsen er det vigtigt at dine ønsker og behov bliver mødt, vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. 

Vi starter altid ud med at gennemgå dine ønsker og behov ved en opgave, og sammen finder vi den løsning der passer bedst til dig. 

Vi rådgiver dig igennem hele, både beslutnings- og byggeprocessen, så sikrer vi at du er tilfreds hele vejen igennem og der ikke opstår miskommunikation.

Vi kan garantere dig at du får den bedste og mest holdbare løsning, så du kan nyde den mange år ud i fremtiden. 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi udført alle former for mureropgaver og byggeprojekter og vi er dermed godt rustet til, at kunne hjælpe dig med at få det bedste resultat. 

Vi laver blandt andet: 

Med mange års erfaring som murer kommer der også en stor effektivitet, dette gør at vi kan give dig retfærdige og overskuelige priser.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du ønsker at vide mere om, hvilke typer af arbejdsopgaver vi kan hjælpe dig med, så kan du læse mere om det her på hjemmesiden. Hvis den type opgave du skal have løst ikke står på hjemmesiden, så fortvivl ej, vi klarer alle typer opgaver, store som små. 
 
Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så ring på telefon 20 90 04 72, send os en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi et tilbud. 
Hvis du skulle være i tvivl om det mindste, så besvarer vi også de spørgsmål du eventuelt skulle have.
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud. Men det skal ikke holde dig fra at kontakte mig. 
 
Hvis du ønsker en kompetent murer i Grenå, hvor kvaliteten er i højsædet, så ring i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: