Din lokale murer i Ebeltoft

Søger du en murer i Ebeltoft og omegn, lad os hjælpe dig med dine mureopgaver 

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i Ebeltoft

Står du og mangler en kompetent murermester i Ebeltoft? 
Så kan vi hos Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig. 

Der findes ikke den mureropgave der er for stor eller lille, så står du og skal have renoveret facaden eller står overfor et nybyg, så klarer vi opgaven for dig.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi været i branchen i over 40 år. Det betyder at vi klaret mange forskellige former for mureropgaver, og det har givet os en lang række af kompetencer og erfaringer. Dermed kan vi også garantere dig, at lige meget hvilken type opgave du har, så giver vi dig den bedste løsning og resultat. 

Selvom vi har været mange år i branchen, går vi stadig meget op i vores udvikling. Vi holder os opdateret og efteruddanner os, så vi altid er helt opdateret på nyeste byggeteknikker og materialer. Dette gør vi så vi kan give dig det bedste resultat, og så vi kan løse din opgave så effektivt som overhovedet muligt. 

For os er det vigtigt at du altid kan få fat på en kompetent murermester. Derfor kører Murermester Jørgen Mikkelsen i hele Østjylland, så lige meget hvorhenne du bor eller skal have hjælp, så er vi i nærheden.
Vi er din lokale murer i Østjylland.

Din tilfredshed er vores første prioritet

Vores vigtigste opgave er at sørge for du er tilfreds med vores arbejde. 

Derfor er det også vigtigt for os at dine ønsker og behov bliver opfyldt, så vi kan sikre at du bliver 110% tilfreds med vores arbejde og løsning.  Derfor starter vi altid med en snak med dig, hvor taler med dig omkring dine forventninger til arbejdet og hvilket ønsker og behov du har. Derefter finder vi i samråd med dig, den bedste løsning. 

Vi kører også en løbende en dialog med dig, så vi sikre os at du er helt tilfreds med  hvordan arbejdet forløber.  

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen kan vi hjælpe dig med alle de forskellige typer af mureropgaver og murerprojekter der findes. Vi kan forsikre dig, at lige meget hvilken type opgave du skulle have, så har vi hjulpet en tidligere kunde med præcis det samme.

Du kan læse mere på hjemmeside om nogle af alle de opgave vi kan hjælpe dig med.
Vi laver blandt andet: 

Med mange års erfaring i murerbranchen gør det også, at vi har effektiviseret mange af vores processer, dette gør at vi har muligheden for at kunne give dig det mest retfærdige priser.

Husk håndværkerfradraget

Når du får en professionel murer til at hjælpe dig en opgave, så har du muligheden for at blive berettet få håndværkerfradrag. Derfor anbefaler vi også at du lige undersøger om du kan få håndværkerfradrag og dermed spare nogle penge.

Der er dog visse krav der bestemmer, om du er berettiget til at modtage håndværkerfradraget. 
Det kræver dog at det skal være en professionel virksomhed med et CVR-nummer, der udfører opgaven. 
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om, hvilke typer af arbejdsopgaver vi tilbyder, men som der ikke står noget om på hjemmesiden, så er du velkommen til at kontakte os på  
20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål. 
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud. 
 
Få en lokal murermester i Ebeltoft, og vær sikker på dit arbejde bliver løst på bedst mulig måde. 

Var det ikke det du ledte efter? Se her: