Din lokale murer i djursland

Hvis du er på udkig efter en murer i Djursland og omegn, så lad os hjælpe dig med dine mureopgaver 

Professionel og kvalitetsbevidst Murer i Djursland

Hvis du er i færd med et murerprojekt i Djursland, og kunne bruge noget hjælp, så er du havnet det på den rette side! Vi er din lokale murer i Djursland.

Med flere års erfaring i branchen, har vi hjulpet mange kunder med enhver slags mureropgave, så hvad enten du har brug for en facaderenovering eller hjælp til nybyg, så kan du stole på os.

Med over 40 års brancheerfaring, har vi hos Murermester Jørgen Mikkelsen arbejdet med alt der relaterer sig til at være murer. Vores kompetencer og erfaringer rækker derfor langt og dybt, hvilket sikrer dig det mest optimale og bedste resultat uanset hvilken mureropgave du har til os. 

Til trods for vores mange års erfaring, er vi dog stadig konstant i udvikling. 

Udvikling er af høj prioritet hos Murermester Jørgen Mikkelsen, og vi sørger derfor hele tiden for at holde os opdateret og efteruddanne os på de nyeste og mest moderne byggeteknikker og materialer. 

Det gør vi for at sikre dig et så holdbare og kvalitetsprægede resultat som muligt, uden at gå på kompromis med effektiviteten af vores arbejde.

Det er vigtigt altid at have en dygtig og kompetent murermester tilgængelig. Murermester Jørgen Mikkelsen kører derfor over hele Østjylland, så uanset hvor du mangler hjælp, så kan du kalde os din murer i Østjylland.

Din tilfredshed er vores prioritet

Det bedste resultat for dit projekt vil altid blive lavet i samspil med dig. 

Vi ved derfor hvor vigtigt det er at arbejde efter dine ønsker og behov, så vi skyder altid samarbejdet i gang med en samtale med dig, for at fastsætte dine forventninger og hvad du ønsker af projektet. 

Med udgangspunkt i vores vidtrækkende erfaring, tilbyder vi rådgivning og vejledning, så vi fælles kan komme frem til den løsning du ville nyde bedst af, og som du kan være glad for på længere sigt. 

Vi går derefter løbende i dialog med dig, for at være sikre på at du er helt tilfreds med løsningen, og at vores arbejde lever op til hvad du forventer. 

Her hos Murermester Jørgen Mikkelsen arbejder vi med alle typer mureropgaver, hvilket vil sige at vi sandsynligvis tidligere har arbejdet med en situation, der ligner din. På den måde kan vi sikre dig, at uanset hvad din opgave går ud på, så kan vi tage hånd om dem.

Vi laver blandt andet: 

Vores adskillige års brancheerfaring giver vores arbejde et præg af effektivitet og systematik, hvilket gør det muligt for os at tilbyde endnu bedre priser

Gør brug af håndværkerfradraget

I det du får professionel hjælp til renovering eller nybyg af dit hus, kan du muligvis være berettiget til at få håndværkerfradrag. Hvis det er tilfældet, kan du dermed spare penge uden besvær, og det kan derfor være en god idé at undersøge om du er berettiget til håndværkerfradraget, så du ikke betaler mere end du behøver.

Det skal dog bemærkes, at din berettigelse afhænger af visse krav, der bestemmer om du din situation er gyldig til at modtage håndværkerfradraget.

Du er eksempelvis kun berettiget til håndværkerfradraget hvis du benytter dig af en professionel håndværker med et CVR-nummer. Hvis alt andet er tilfældet, opfattes din installation eller bebyggelse som værende ulovlig, og således ikke berettiget til noget fradrag

Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at læse mere om, hvilke arbejdsopgaver og services vi udfører, kan du finde mere viden her på hjemmesiden. Det skal dog bemærkes, at i tilfælde af at din type opgave ikke står på vores hjemmeside, kan vi med sandsynlighed sagtens hjælpe dig alligevel
 
Er du alligevel usikker på om vi kan hjælpe dig med din situation, så ring til os på 20 90 04 72, skriv til os på mail morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så giver vi dig et 100% gratis og uforpligtende tilbud. 
 
Somme tilfælde kræver at vi tager ud og evaluerer opgaven i person, før vi har mulighed for et præcist tilbud. Det gør vi dog gerne, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
 
Er det en kvalitetsbevidst og professionel murer i Djursland du leder efter, så ring til os allerede i dag, så finder vi sammen den løsning du har brug for.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: