Din lokale murer i Brabrand

Din Murer i Brabrand varetager stort set alle former for murstensarbejde. Alt fra murstensrestaurering til reparation.

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i
Auning

Det er almindeligt, at ældre murværk forringes, selvom det tager år. Denne forringelse kan simpelthen være uskøn og nogle gange også faktisk være farlig. Tungt, forskudt murværk kan falde, det kan påvirke bærende konstruktioner og “banke på” skader på tilstødende dele af bygningen.

Bedste praksis er at få en specialist murer til at undersøge skaderne og udføre det nødvendige restaureringsarbejde. Specialiseret i at bevare originalt murværk og gendanne det til en sikker stand og samtidig forbedre udseendet til en høj standard.
Et af de store problemer med murværksproblemer er, at ikke alle problemerne er let synlige. Revner, forskudte mursten og lignende problemer er lette at se, men indvendige skader kan være omfattende og ikke direkte synlige. De indvendige skader kan faktisk være værre og langt mere komplekse.

Den bedste løsning er at få en specialist som Murer Østjylland til at vurdere situationen og træffe passende afhjælpende foranstaltninger. Mange mennesker foretrækker at bevare udseendet af deres boligmurværk frem for at bygge om.

Høj Service & Kvalitet

Hvorfor skal du hyrer Murermester Jørgen Mikkelsen?

Fordi vi sætter en ære i at levere resultater af høj kvalitet og sikre fuld kundetilfredshed. Vores førsteprioritet er at levere en professionel service til tiden og inden for budgettet. Du kan forvente førsteklasses service fra start til slut.

Jørgen Mikkelsen grundlagde murerfirmaet for over 40 år siden, og sætter en ære i at levere højkvalitets certificeret murer- og murerservice til kunder i sin egen unikke stil. 

Bare det at tale med Jørgen om dine behov vil give dig mulighed for at se, og forstå hans entusiasme og kærlighed til det arbejde, han udfører. Jørgen udfører en række små til mellemstore opgaver. 

Teamet arbejder som specialiserede murerentreprenører i og omkring Østjylland og det omkringliggende område. Med mange års arbejde i bagagen, har det velerfarne team de rette kompetencer til at tilbyde dig de bedste kvalitetsløsninger – indenfor dit budget. Fuld forsynings- og installationsservice, fra idé til færdiggørelse, og er klar til at imødekomme dine behov med enhver størrelse.

Vi slipper ikke et projekt endeligt, førend at kunden har givet en positiv tilkendegivelse af det udførte stykke arbejde. 

Det sker dog sjældent, at resultaterne møder nogen form for kritik, da vi gør en dyd ud af og realisere kundens ønsker omkring slutresultatet – på bedst mulig vis. Kvalitetsniveauet af projektets resultater betyder ligeså meget for os, som niveauet af service, og dialogen med kunden. Med JM-team som din håndværker er du og dit projekt i sikre hænder.

Hvis du vil have en fornemmelse, af JM-teamets håndværk af ex. badeværelser eller andre renoveringsprojekter, så tag et smugkig på siden.

Din fortrukne murermester

Murermester Jørgen Mikkelsen er din fortrukne murer, hvis du har brug for en lokal murer til at hjælpe dig med dine murerbehov til en rimelig og fair pris. Teamet har stor erfaring og er fuldt uddannet i alle aspekter af mursten, hvilket sikrer, at de er forpligtet til at levere kvalitetshåndværk til tiden og inden for budgettet. Murermester Jørgen Mikkelsen’s team er i stand til at tilbyde konkurrencedygtige priser for projekter. 

Vores badeværelsesrenoveringer afsluttes til tiden, indenfor budgettet og i henhold til specifikationer. Vi sætter en ære i vores fremragende kundeservice-omdømme og stræber efter at gøre badeværelsesrenoveringsprocessen så enkel som muligt. Du er kommet til det rigtige sted, hvis du overvejer at renovere dit badeværelse. 

Tillad os at hjælpe dig med at maksimere din opbevaringsplads ved at vælge de passende bordplader, skabe, skuffer og stænkplader. Ligesom renovation af badeværelse, varetager vi også facaderenoveringsopgaver.

Kvalitetshåndværk til fordelagtige priser

Hos Jørgen Mikkelsen’s murerfirma tilbyder vi ikke kun dine almindelige murerydelser, vi tilbyder en række konstruktions-, reparations- og vedligeholdelsestjenester for at hjælpe dig igennem alle dine ombygnings-, renoverings- og reparationsbehov. 

Vi er stolte af vores ekspertise i at genoprette din beskadigede virksomhed eller hjem til deres herlighed. Byg et stærkt, solidt fundament til dit hjem og din virksomhed, der holder. Vi tilbyder ejendoms- og erhvervsreparationer såsom beskadigede betongulve, blokstøttemure, beskadigede læssebroer, murstensrensning, affaldsfjernelse, udgravning, nedrivning og nødreparationer. Vi tilbyder også murerarbejde til støttemur, havebede og murstenshegn. 

Vi kan udføre arbejdet med den kvalitet, du kender og forventer. Kontakt os for et tilbud. Vi er fuldt autoriserede, kvalificerede, forsikrede og vi medbringer også avanceret udstyr og maskiner.

Selvom vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsløsninger, så ved vi, at alle vores kunder ikke har det helt store budget at gøre godt med. Vi bestræber os på at give dig den billigste pris, til dit projekt eller opgave, uanset omfang og størrelse.

Kontakt os i dag

Du kan her på hjemmesiden læse mere om hvilke typer arbejdsopgaver vi laver. Skulle din specifikke opgave ikke stå her, så betyder det ikke at vi ikke laver den type opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med. 
 
Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, eller har nogle spørgsmål så ring på 20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi et tilbud eller besvarer de spørgsmål du skulle have.
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud. Men det skal ikke holde dig fra at kontakte mig. 
 
Hvis du ønsker en kompetent murer i Auning, hvor kvaliteten er i højsædet, så ring i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: