Din lokale murer i Auning

Mangler du en murer i Auning og omegn, lad Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig 

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i
Auning

Bor du i Auning og omegn og mangler du en kompetent murer, der vægter service lige så højt som kvaliteten på deres arbejde, så kan Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen udfører vi alle former for mureropgaver og projekter, så lige meget om du bare skal have lavet nyt badeværelse eller om du skal have renoveret hele bygningen, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi været i murerbranchen i over 40 år, dette har medført en lang række erfaringer og kompetencer, som gør at vi kan give dig den bedste løsning og et godt stykke arbejde. 

Selvom vi har været mange år i murerbranchen, så går vi stadig meget op i udvikling. Vi er altid opdateret på nyeste teknikker og materialer, så vi altid kan give dig den bedste løsning ligegyldigt hvilken type opgave eller projekter vi står overfor.

Vi mener at du altid skal kunne få hjælp fra en kompetent murermester. Derfor kører Murermester Jørgen Mikkelsen i hele Østjylland, så lige meget om du bor i Århus eller et helt andet sted, så er vi din murer Østjylland.

Høj Service & Kvalitet

Hos murermester Jørgen Mikkelsen er vores vigtigste opgave, at give dig en løsning der opfylder alle dine ønsker og behov. 

Med vores mange års erfaring på bagen, så kan vi også rådgive dig til en god løsning. Vi  hjælper dig igennem beslutningsprocessen med ekspertise og rådgivning, så det hele bliver så nemt og overskueligt for dig.  

Vi starter altid ud med at gennemgå dine behov og ønsker med dig. Vi følger løbende op med dig, så du er sikker på hvad der sker og så vi også kan sikre os at du er 110% tilfreds med vores arbejde. 

Vi går op i løsninger der er holdbare for dig, og som du kan få glæde af mange år ud i fremtiden. Sammen med dig finder vi sammen frem til den bedste og mest holdbare løsning for dig. 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi udført alle forskellige former for murerprojekter- og opgaver. Vi har dermed erfaringen og kompetencerne til, at kunne garantere dig, at du får det bedste resultat. 

Vi laver alle former for mureropgaver, du kan blandt andet læse mere om: 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi igennem årene  blevet meget effektive i vores arbejde, dette gør også at vi kan give dig retfærdige og overskuelige priser.

Vær at vide om håndværkerfradraget

Når du får udført visse typer arbejde af en professionel håndværker, så er der mulighed for at du er berettiget til at få håndværkerfradrag.
Vi anbefaler derfor også altid at du lige undersøger om du er berettiget til, at få et håndværkerfradrag og muligheden for at spare penge.

Der er regler der skal være opfyldt før du er berettiget til at modtage håndværkerfradraget. 
Det skal være en professionel håndværker der er CVR-registreret. Hvis det ikke er en professionel håndværker, så anses det som en ulovlig bebyggelse, og du er dermed ikke berettiget til fradraget. 
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside.

Kontakt os i dag

Du kan her på hjemmesiden læse mere om hvilke typer arbejdsopgaver vi laver. Skulle din specifikke opgave ikke stå her, så betyder det ikke at vi ikke laver den type opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med. 
 
Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, eller har nogle spørgsmål så ring på 20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi et tilbud eller besvarer de spørgsmål du skulle have.
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud. Men det skal ikke holde dig fra at kontakte mig. 
 
Hvis du ønsker en kompetent murer i Auning, hvor kvaliteten er i højsædet, så ring i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: