Din lokale murer i Århus

Søger du en murer i Århus og omegn, lad os hjælpe dig med dine mureopgaver 

Lokal og kvalitetsbevidst Murer i Århus

Har du et et murerprojekt i Århus, så lad Murermester Jørgen Mikkelsen hjælpe dig. Vi er din lokale murer i Århus.

Vi har hjulpet mange kunder med alle former for mureropgaver, så står du og skal have renoveret facaden eller står overfor et nybyg, så klarer vi opgaven for dig.

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi over 40 års erfaring i branchen. Det har været med til at vi har prøvet lidt af hvert, dette har også gjort at vi har en lang række af kompetencer og erfaringer. Vores store erfaring er med til at vi kan sikre dig, at får den bedste løsning lige meget hvilken type mureopgave du skulle have.

Selvom vi har været mange år i branchen, betyder det ikke at vi ikke stadig udvikler os. 

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen går vi meget op i udvikling. Derfor holder vi os opdateret og efteruddanner os på moderne byggetekniker og materialer. Alt dette gør vi så kan sikre dig det bedste og mest holdbare resultat, samtidig med at vi kan være så effektive som muligt.

Du skal altid have nem adgang til en dygtig og kompetent murermester. Derfor kører Murermester Jørgen Mikkelsen i hele Østjylland, så lige meget hvorhenne du skal have hjælp henne, så er vi din murer i Østjylland.

Din tilfredshed er vigtig for os

Vi ved at det bedste resultat bliver lavet i samarbejde med dig.

Derfor er det vigtigt for os at dine ønsker og behov bliver opfyldt, derfor tager starter vi altid ud med en snak med dig, så vi får fastlagt dine behov og forventninger.

På baggrund af vores mange års erfaring, hjælper vi dig med vores rådgivning, så vi sammen kommer frem til den løsning der er bedst for dig og som du kan nyde mange år ud i fremtiden. 

Vi har løbende en dialog med dig, for dermed sikre os at du er fuldt tilfreds med løsningen og hvordan arbejdet forløber.  

Hos Murermester Jørgen Mikkelsen har vi mange forskellige typer af mureropgaver og murerprojekter og der er ikke det vi ikke har set eller prøvet før. Vi kan dermed sikre dig, at lige meget hvilken type opgave du skulle have, så er du i gode hænder hos os.  

Vi laver blandt andet: 

Med mange års erfaring i branchen kommer der også en stor effektivitet, dette gør at vi har muligheden for at kunne give dig retfærdige priser.

Få glæde af håndværkerfradraget

Når du får en professionel til at lave en renovering eller et nybyg af hus, så er der mulighed for du er berettiget til at få håndværkerfradrag. Derfor anbefaler vi at du undersøger om du er berettiget til, at få et håndværkerfradrag og dermed også muligheden for at spare penge.

Der er dog visse krav der bestemmer, om du er berettiget til at modtage håndværkerfradraget. 
Det skal være en professionel håndværker med et CVR-nummer. Hvis ikke dette er tilfældet, anses det som en ulovlig installation eller bebyggelse, og det er dermed ikke fradragsberettet.
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om, hvilke typer af arbejdsopgaver vi tilbyder, kan du læse mere her på hjemmesiden. Selvom det ikke står på hjemmesiden er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan hjælpe dig med den gældende opgave. 
 
Hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig med en opgave, så giv os et kald på 20 90 04 72, send en mail på morfarpark@hotmail.com eller udfyld kontaktformularen, så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud. Jeg besvarer også gerne de spørgsmål du eventuelt skulle have.
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give et konkret tilbud. Men det skal ikke holde dig fra at kontakte mig. 
 
Hvis du ønsker en kompetent murer i Aarhus, hvor kvalitet og service er i top, så ring i dag, så finder vi den løsning der bedst passer dig.

Var det ikke det du ledte efter? Se her: