Flisemurer i Århus, Randers og omegn

Søger du en flisemurer i Århus, Randers og omegn, så er du kommet det rigtige sted hen. 

Hvorfor vælge mig som din flisemurer?

Flisemurer Jørgen Mikkelsen udfører alt indenfor flisearbejde. Så uanset om du skal have lagt flisevægge, flisegulve eller andre dekorative fliseopgaver, er jeg parat til at hjælpe dig og tager glædeligt imod opgaven.

Jeg har igennem mine 40 år i faget hjulpet mange af mine glade og tilfredse kunder med opgaver indenfor flisearbejde. Jeg lytter altid til mine kunders ønsker, og derfor kan du til hver en tid forvente et resultat, som du er tilfreds med. 

Jeg går ikke før at jeg selv er 110% tilfreds, på den måde bør du som kunde være tilfreds med det stykke arbejde jeg har leveret.

Høj kvalitet - fornuftige priser

Jeg har igennem de sidste mange år arbejdet hårdt og effektivt, og bruger aldrig længere tid end nødvendigt på en opgave. Jeg er altid meget opmærksom og beser en opgave ordentlig og sikrer mig mod potentielle faldgrupper. Jeg sørger altid for at gøre tingene godt fra start og overholde vores aftaler til tiden.
 
Effektivitet er nøgleordet og det, der gør at jeg kan give mine kunder et tilbud, der holder gennem hele processen, og at du kan få et tilbud til en fornuftig pris. 
 

Det er sjældent, der opstår fejl. Jeg sørger for at efteruddanne mig, så jeg kan blive ved med at udvikle mig professionelt. Skulle der mod forventning opstå fejl fra min side af, er jeg klar til at komme ud og rette op på fejlen så hurtig jeg kan. 

Jeg vægter kundetilfredshed meget højt, og det er vigtigt for mig at begge parter er tilfredse med arbejdet, når opgaven er afsluttet. Det er en værdi jeg fører videre ud til min lærling, så han får en indsigt i hvor vigtigt og godt det er at have en god relation med sine kunder. 

Husk håndværkerfradraget

Når du får lavet renovering eller nybyg på dit hus, så er der mulighed for at du er berettiget til at få et håndværkerfradrag. Det kan give dig 12.000 kr. pr. person de har adresse i husstanden. Derfor vil det være en god ide at undersøge mulighederne for om du er berettiget til, at modtage dette fradrag da det kan sparer dig en del penge.
 
Der er dog nogle krav og specifikationer der afgøre, om du er berettiget til at modtage håndværkerfradraget. Det skal være en professionel håndværker der er CVR-registreret. Hvis ikke dette er tilfældet, anses det som en ulovlig installation eller bebyggelse, og dermed er du ikke berettiget til at modtage fradraget.
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside. 

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad jeg kan tilbyde af arbejdsopgaver, kan du læse mere her på hjemmesiden. Ellers kan jeg kontaktes på telefonnummer 20 90 04 72 eller morfarpark@hotmail.com, så sender jeg dig gerne et uforpligtende tilbud på e-mail. Eller besvarer de spørgsmål, du eventuelt skulle have.
 
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at jeg kommer ud og beser opgaven, før jeg kan sende et tilbud afsted. Men det skal ikke holde dig fra at kontakte mig. Hvis du ønsker en kompetent murermester, der har styr på sine ting, og hvor kvalitet er i højsædet, så ring i dag, så finder vi en løsning der passer dig. 

Var det ikke det du ledte efter? Se her: