Frisk din bolig op med en facaderenovering

 

Leder du efter en murermester der har over 40 års erfaring med facaderenovering? Så er du kommet det rigtige sted hen. 

Søger du en specialist til facaderenoveringen, så er Murermester Jørgen Mikkelsen den helt rigtige til at udføre opgaven for dig. 

Det er helt naturligt at din facade med årene bliver slidt og beskadiget. Facaden bliver til daglig udsat for forskellige belastninger såsom sollys, frost, regn og blæst. Det kan derfor være nødvendigt at friske facaden op med en facaderenovering. 

Det kan også give fugt i fundamentet hvis ikke arbejdet er udført ordentligt, og det kan skade hele huset. Så kan det godt gå hen og blive en meget dyr affære. 

Derfor er det vigtigt at vælge en ordentlig håndværker, der er CVR-registreret så du ved du handler med en ordentlig virksomhed.
 
Udover at du får en meget pænere facade efter renoveringen, er der faktisk også andre fordele, blandt andet: 
 
  • Du forlænger din boligs levetid 
  • En facaderenovering frisker din bolig op, og øger værdien af din bolig
  • Du kan ændre din boligs farve, hvis du ønsker det 
 
Lyder det som noget for dig? Så kontakt mig, så kan vi tage en uforpligtende snak om lige præcis din boligs facade. Telefonnummer 20 90 04 72.

Mere end 40 års erfaring

Jeg har mere end 40 års erfaring med facaderenovering, og jeg vil under hele forløbet stå klar til at rådgive dig professionelt. Jeg har erfaring med forskellige typer af boliger, og jeg ved, hvor meget en facaderenovering kan gøre for en bolig. 

Du kan være helt sikker på, at din bolig vil se meget mere indbydende ud, og at arbejdet vil blive udført til perfektion. Jeg sætter en stor ære i mit arbejde, og det er derfor vigtigt for mig, at du er helt tilfreds med resultatet, før vi afslutter det. 

Jeg går ikke, før jeg selv er 110% tilfreds med mit arbejde, og dermed bør du som kunde også være tilfreds med det stykke arbejde jeg har udført. 

Husk håndværkerfradraget

Hvis ikke du allerede er klar over det, så kan du få håndværkerfradrag, hvis du får lavet noget på din grund af en CVR-registreret håndværker. 
 
Det samme gælder forsikringen, det skal være en ordentlig håndværker, som har papirerne i orden. 
 
Da hverken forsikringsselskabet eller SKAT vil hjælpe dig, hvis du har fået lavet nogle installationer eller andet på ulovligvis. Det kan du læse meget mere om på SKATs hjemmeside. 
 
Håndværkerfradraget lyder på 12.000 kr. pr. person pr. år, såfremt at det er lavet af en professionel håndværker. 
 
Du kan læse mere om krav og specifikationer på SKATs hjemmeside. 

Kontakt mig i dag og hør hvad jeg kan gøre for dig

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad det er jeg tilbyder, eller hvis du skulle have nogle spørgsmål, så kan jeg kontaktes på telefonnummer 20 90 04 72 eller mail morfarpark@hotmail.com. Jeg sender dig gerne et uforpligtende tilbud på e-mail – Og normalt vender jeg tilbage indenfor 48 timer.
 
Dog kan det i visse tilfælde kan det være nødvendigt, at jeg kommer ud og beser opgaven, før jeg kan sende et tilbud afsted. Da det kan have afgørende betydning, hvor stort eller kompliceret projektet er, men kontakt mig og så finder vi en løsning der passer dig. 

Var det ikke det du ledte efter? Se her: